Slevové kupony už jen elektronicky

My v Globusu myslíme na své zákazníky i životní prostředí. Jdeme cestou moderních technologií, které šetří přírodu i Váš čas. Další slevové kupony Vám proto budeme posílat už pouze elektronicky.

Díky mobilní aplikaci Můj Globus je budete mít vždy po ruce. Slevové kupony naleznete také po přihlášení do svého účtu na webových stránkách globusbonus.cz nebo na terminálu Globus Bonus.

A jak se ke svým kuponům nyní dostanete?

1. Prostřednictvím aplikace Můj Globus

Slevové kupony si můžete jednoduše aktivovat v mobilní aplikaci Můj Globus v části Moje kupony. V aplikaci budete mít kupony stále po ruce, nabízí ale i mnoho dalších výhod. Díky ní můžete využít i možnost samoobslužného nakupování Scan&Go a zboží si tak skládat rovnou do tašky nebo si prohlédnout nabídku z aktuálního letáku a vybrané zboží si přidávat na svůj nákupní seznam.

Objevte všechny výhody aplikace!

Stáhněte si aplikaci Můj Globus zcela zdarma

 

2. Z Mého účtu na www.globusbonus.cz

Všechny své slevové kupony najdete po přihlášení v sekci Můj účet na našich webových stránkách www.globusbonus.cz. Některé druhy slevových kuponů není možné tisknout doma. U každého kuponu je speciální ikona, která ukazuje, jakým způsobem můžete kupon získat a zda ho lze rovnou vytisknout.

3. Na terminálu Globus Bonus

Další možnost, jak získat své kupony, je tisk na terminálech Globus Bonus, které jsou umístěny ve všech našich hypermarketech Globus. Stačí se přihlásit pomocí karty Globus Bonus (jako heslo slouží vaše PSČ, které máte uvedené ve své registraci v programu), prohlédnout si kupony a Vámi vybrané si rovnou vytisknout. Některé kupony lze získat pouze touto formou.

Kupony pak stačí předložit při placení nebo načíst na samoobslužných pokladnách společně s kartou Globus Bonus a sleva se uplatní.

Ať už naleznete jakýkoliv způsob, jak využívat své kupony, velice děkujeme za přízeň a pochopení této zásadní změny, kterou přispějete k ochraně přírody kolem nás.

Pomáhejme společně!

Váš tým Globus Bonus

Prohlédněte si nabídku Mimi Klubu

Prohlédněte si
nabídku Mimi Klubu

Desítky zvýhodněných produktů pro rodiny s dětmi do 3 let. Mimi klub je součástí Globus Bonus programu.

Šetřete čas při nakupování

Šetřete čas
při nakupování

Služba Scan&Go vám usnadní, zpřehlední a urychlí nakupování ve vybraných hypermarketech Globus.