S pokladními se už poznáváme, říká dlouholetá zákaznice

Dvacet jedna let. Přesně tak dlouho chodí do čakovického Globusu nakupovat Ludmila Melicharová.

Byla nejen u otevření hypermarketu, ale i u spuštění věrnostního programu Globus Bonus – zaregistrovala se do něj jako jedna z prvních. Prozradila nám, proč značce zůstává věrná dodnes.


„Když se Globus v Čakovicích otevřel, byla to velká paráda,“ vzpomíná dnes Ludmila. „Dokonce od mého domu v Neratovicích jezdil do hypermarketu přímý autobus, ten spoj jsem využívala opravdu často.“ A když poprvé viděla šíři sortimentu, hned věděla, že se sem bude vracet. „Nikde v okolí podobný výběr neměli a dosud nemají. Člověk si tu přijde na své, i když třeba dodržuje jistou dietu. Já mám alergii na laktózu, ale mezi produkty, které Globus nabízí, si vždycky vyberu. A protože jsem zrovna přestala sladit klasickým cukrem, vítám i náhražky, které tu pořídíte.“



Když pak v roce 2012 Globus spustil věrnostní program, neváhala a zaregistrovala se. „Nejvíc se mi líbí Mimi klub, kde nakupuju věci pro děti. Lákavé jsou ale i další nabídky, kartičku mám vždycky u sebe,“ popisuje. Do čakovického hypermarketu míří taky pro masné výrobky. „Jsou skvěle nachystané a doma s nimi pak nemám skoro žádnou práci. Manžel nemůže být bez místní sekané v housce, já zase zbožňuju třeba telecí paštiky či klobásu z hovězího masa. A když jedeme na výlet, vždycky nakoupíme konzervovaný lunchmeat, který si Globus sám vyrábí.“ Někdy jde na nákup celá rodina. „Pak míříme také do restaurace, je to pro nás skoro taková společenská událost,“ směje se Ludmila.

 

Proč se registrovat do programu Globus Bonus?

-    Slevové kupony během celého roku
-    Sleva až 10 % na narozeninový nákup
-    Peněžní bonusy za nákup vybraného zboží
-    Stálá sleva 5 % v oddělení Klenotů a Fashion Store
-    Možnost využití bezkontaktního a rychlého nakupování přes službu Scan&Go
-    Všechny slevy na jednom místě


Za ty roky, co Ludmila v Globusu nakupuje, už zná i místní personál. „Poznáváme se s několika pokladními, i proto pořád ráda nakupuju u klasické pokladny. Ale když spěchám, ráda využiju i samoobslužné kasy Scan&Go.“ Další nákup ji prý čeká tak za týden. „Už teď se těším, jaké dobroty zase objevím,“ říká na závěr.

Co dalšího umí program Globus Bonus?

-    Karta Globus Bonus vám přináší nejen slevové kupony, ale také peněžní bonusy. Získáte je za nákup zboží s peněžním bonusem, které je označené zelenou etiketou. Můžete s nimi platit vaše další nákupy v hypermarketech Globus.
-    Hodnotu nákupu vám načteme i v nákupní zóně před pokladnami, v Restauraci Globus a Café Globus, v řeznictví či v oddělení Klenotů. Na čerpacích stanicích Globus vám načteme 25 % z tankování PHM a 100 % z nákupu ostatního sortimentu.
-    Navíc můžete účet Globus Bonus propojit i s mobilní aplikací Můj Globus, kde najdete vaše slevové kupony, nabídky akčního zboží, funkci Scan&Go a další důležité informace, všechny na jednom místě. Čím víc nakupujete, tím víc výhod získáte. 

347 345 925 Kč

Tolik peněz jsme vám od roku 2012, kdy vznikl program Globus Bonus, dali zpět na vaše nákupy.

Těšíme se na váš další nákup.



Prohlédněte si nabídku Mimi Klubu

Prohlédněte si
nabídku Mimi Klubu

Desítky zvýhodněných produktů pro rodiny s dětmi do 3 let. Mimi klub je součástí Globus Bonus programu.

Šetřete čas při nakupování

Šetřete čas
při nakupování

Služba Scan&Go vám usnadní, zpřehlední a urychlí nakupování ve vybraných hypermarketech Globus.