Vše pod jednou střechou

Globus Fresh Pankrác je nový koncept společnosti Globus, který vám zajistí kvalitu a čerstvost na jednom místě.

Čeká na vás výborné jídlo i vše, co potřebujete pro vaše každodenní nákupy. 

Naše samoobslužná prodejna vám nabízí vše, co každodenně potřebujete. Včetně čerstvého ovoce, zeleniny, sortimentu alternativních potravin, hotových balených jídel od našich kuchařů a vinotéky s tuzemskými a zahraničními víny.

Vaříme pro vás po celý den.

Můžete si zde vychutnat výbornou českou i mezinárodní kuchyni v kvalitě odpovídající špičkovým restauracím. V příjemném, neformálním prostředí si za příznivé ceny můžete dopřát snídani, oběd nebo večeři. V nápojovém lístku vám nabízíme nealkoholické nápoje, čepovaná piva, široký výběr českých i zahraničních vín a míšených nápojů.

V našich pultech naleznete maximální čerstvost a kvalitu. A to díky tomu, že v Řeznictví Globus denně bouráme čerstvé maso a podle tradičních postupů z něj připravujeme i uzeniny a další masné výrobky. Naše uzeniny jsou bezlepkové a plná masa. Vepřové a hovězí maso odebíráme od tuzemských dodavatelů.

Pečivo pro vás pečeme podle tradičních postupů několikrát denně. Chleby zaděláváme z tradičního žitného kvasu. Dorty a zákusky z kvalitních surovin ručně vyrábí a zdobí naše cukrářky a cukráři. S výbornou kávou si je můžete vychutnat i v naší restauraci.

V našem Fresh baru naleznete čerstvě připravené těstovinové či zeleninové saláty a širokou nabídku fresh džusů plné ovoce a zeleniny.

Nabídka prostor a občerstvení na míru

Rádi vám prostor restaurace nebo letní zahrádky zdarma vyhradíme pro vaši soukromou oslavu nebo firemní akci. Přesně dle vašich představ připravíme i servírované občerstvení nebo formu rautu.

Sledujte naše akce a novinky na Facebooku, nebo se zaregistrujte na www.globus.cz/freshpankrac k odběru pravidelného newsletteru. 

 

 Aktuální akční nabídka Globus Fresh Pankrác

Prohlédněte si nabídku Mimi Klubu

Prohlédněte si
nabídku Mimi Klubu

Desítky zvýhodněných produktů pro rodiny s dětmi do 3 let. Mimi klub je součástí Globus Bonus programu.

Šetřete čas při nakupování

Šetřete čas
při nakupování

Služba Scan&Go vám usnadní, zpřehlední a urychlí nakupování ve vybraných hypermarketech Globus.