Tankujte ve kteroukoliv hodinu

Na některých našich čerpacích stanicích naleznete tzv. samoobslužné stojany. Ty jsou vám vždy k dispozici mimo otevírací dobu čerpací stanice. Tankovat v Globusu tedy můžete ve dne i v noci.

Jak postupovat?

Platba za pohonné hmoty na samoobslužných stojanech je vždy bezkontaktní. Ve většině našich tankomatů je tedy možné platit jak platební kartou, kartou CCS, tak v hotovosti (v CZK).

Svým vozem dojedete k vybranému samoobslužnému stojanu a zvolíte způsob platby.

 

 

Mám platební kartu nebo CCS

Navolíte si maximální částku v korunách, za kterou bude chtít natankovat, a zálohu na pohonné hmoty zaplatíte platební kartou. Tato záloha bude bankou blokována po dobu 1 až 5 dnů, a to v závislosti na vaší bance.

Pokud natankujete pohonné hmoty v nižší hodnotě, než kterou jste si zvolili na samoobslužném stojanu, z účtu vám bude odečtena pouze částka, kterou jste za tankování skutečně utratili.

Nyní stačí jen natankovat, uzavřít nádrž a vyrazit na cestu.

Mám hotovost

Po potvrzení způsobu platby vložíte bankovky, platební automat akceptuje pouze bankovky v CZK měně. Po vložení poslední bankovky potvrdíte platbu. Můžete začít tankovat. Tankování je možné do limitu celkové vložené částky. Tankovací pistole sama vypne. V případě, že celou částku nevyčerpáte, vytiskne vám tankomat poukaz na zbytek nevyčerpané částky, který  je možné využít na další tankování. Automat na vloženou částku nevrací hotovost.

Po zavěšení tankovací pistole zpět na stojan si zmáčknutím příslušného tlačítka vytisknete účtenku a můžete pokračovat ve své jízdě.

 

Prohlédněte si nabídku Mimi Klubu

Prohlédněte si
nabídku Mimi Klubu

Desítky zvýhodněných produktů pro rodiny s dětmi do 3 let. Mimi klub je součástí Globus Bonus programu.

Šetřete čas při nakupování

Šetřete čas
při nakupování

Služba Scan&Go vám usnadní, zpřehlední a urychlí nakupování ve vybraných hypermarketech Globus.