Jdeme cestou eko výrobků

Patříme mezi země, kde lidé berou dopady na životní prostředí vážně. Při svém nákupu se podle toho také rozhodujeme. Pojďme objevovat produkty denní potřeby s co nejmenším negativním dopadem na zdraví a planetu.

Výrobky TIERRA VERDE jsou vhodné pro všechny, kteří chtějí žít a v domácnosti fungovat ekologicky. Nabízí výrobky pro bezobalové a bezodpadové nakupování, uchování potravin, běžnou denní hygienu a cestování.

Ve vybraných hypermarketech Globus tak mohou zákazníci nakupovat stáčenou drogerii z bezobalových stáčíren. Tyto stáčírny nabízí nejen produkty s certifikací ECO GARANTIE®, ale na rozdíl od jiných řešení na trhu zajistí i zpětný svoz a opětovné plnění kanystrů. Bezobalové stáčírny jsou umístěny vedle regálů s pracími a čisticími prostředky. V případě prvního nákupu je k dispozici v prostoru stáčírny originální lahev, do které se rovnou čepuje. Tu je pak možné opakovaně využívat i pro další nákupy.

Prací a bělicí prostředky s certifikátem ECO GARANTIE® jsou bez fosfátů, ropných derivátů, chlóru, syntetické parfemace, barviv, enzymů a palmového tuku. Prací gely jsou na bázi extraktu z mýdlových ořechů v biokvalitě.

MÁME TO VE VLASTNÍCH RUKOU 

Myslíme na vás i v současné složité době. Pokračujeme v plnění našeho poslání a uvědomujeme si, že je obzvláště důležité nepodceňovat osobní hygienu ani dezinfekci našeho domova a zároveň používat ekologické prostředky a pomůcky šetrné k životnímu prostředí. S eko výrobky můžete např. účinně prát roušky nebo dezinfikovat vaše ruce.

 

Prohlédněte si nabídku Mimi Klubu

Prohlédněte si
nabídku Mimi Klubu

Desítky zvýhodněných produktů pro rodiny s dětmi do 3 let. Mimi klub je součástí Globus Bonus programu.

Šetřete čas při nakupování

Šetřete čas
při nakupování

Služba Scan&Go vám usnadní, zpřehlední a urychlí nakupování ve vybraných hypermarketech Globus.