Nakupujte Poctivou výrobu Globus online s Click&Go a získejte víc času na rodinu

Nákupy pro celou rodinu patří neoddělitelně k našemu životu. Jak ale při nich strávit méně času a věnovat se místo toho rodině nebo svým koníčkům? Skvělým řešením je online služba Click&Go s výdejním místem v hypermarketu Zličín.

Objednáte si stejnou kvalitu, na kterou jste u Globusu zvyklí, a zároveň si dopřejete komfort online nakupování.

Pokud neradi procházíte mezi regály, nechcete se proplétat mezi lidmi ve špičce, čekat ve frontách nebo se trápit s vyndáváním těžkého zboží na pás a poté jeho skládáním do tašky, oceníte rychlost a pohodlí naší nové online služby. Váš nákup za vás nachystáme a vy si ho jen vyzvednete v hypermarketu Zličín.

Vybírat si u nás můžete z tisíců položek. V našem e-shopu najdete jak čerstvé potraviny značky Poctivá výroba Globus z našeho pekařství, řeznictví a restaurace, tak i spoustu trvanlivých a mražených výrobků, drogerii, domácí potřeby nebo pamlsky pro vaše mazlíčky. Během pár okamžiků můžete celý rodinný nákup uskutečnit třeba z pohodlí vašeho gauče.

Po přihlášení k vašemu účtu naleznete nově ve svém profilu také vaše Globus Bonus kupóny. Nezapomeňte je uplatnit před odesláním objednávky, ať nepřijdete o své výhody.

Na závěr jen zbývá vybrat si, kdy si chcete nákup na naší zličínské výdejně vyzvednout. My ho pro vás připravíme do tašek, abyste se pro něj mohli jednoduše a bez čekání stavit například cestou z práce.  To vše jen za poplatek 39 Kč nebo zdarma při objednávce nad 1 100 Kč. K dispozici jsme vám každý den od 10 do 22 hodin.

Vyzkoušejte nákup online na našem e-shopu www.iglobus.cz i vy.

Tým Globus Click&Go

Prohlédněte si nabídku Mimi Klubu

Prohlédněte si
nabídku Mimi Klubu

Desítky zvýhodněných produktů pro rodiny s dětmi do 3 let. Mimi klub je součástí Globus Bonus programu.

Šetřete čas při nakupování

Šetřete čas
při nakupování

Služba Scan&Go vám usnadní, zpřehlední a urychlí nakupování ve vybraných hypermarketech Globus.