Rozšiřujeme odměny: 5% sleva do Fashion Store nastálo

Naši věrní zákazníci mají celou řadu pravidelných odměn a trvalých výhod. Od 1. 4. 2017 k nim přibývá další, 5% sleva na vše z našich Fashion Store.

Jakýkoliv kousek, dámský či pánský, dokonce i ty již zlevněné pořídíte automaticky s 5% slevou. U pokladny stačí předložit Vaši kartu Globus Bonus.

Sleva platí pro držitele všech řádů věrnosti. A dobrá zpráva pro rodiny, sleva se odečte i po předložení karet-klíčenek Globus Bonus.

I zde však existují výjimky. Sleva se neodečte, pokud při nákupu uplatníte slevový kupon na celý nákup nebo speciální kupon, se kterým nelze slevu kombinovat. A také neplatí pro Globus Praha Černý Most.

Co je Fashion Store

Je to samostatný obchod, který najdete v prostoru před pokladnami a můžete se v něm zastavit třeba před nákupem v hypermarketu Globus,

Nabízíme zde kousky od světoznámých oděvních značek, jejichž devízou je perfektní řemeslné zpracování, propracované střihy, kvalitní materiály a rozumná cena. A pro vás, naše věrné zákazníky přihazujeme 5% slevu.

Americké legendy a německá kvalita

Ve Fashion Store najdete legendární oděvní značky s.Oliver, Lerros, Lee a Wrangler, jejichž kvalitu prověřil čas. Zakládají si na tradici, precizním střihovém zpracování, kvalitních materiálech a nadčasovém stylu.

Stylově s s.Oliver

Jedna z nejoblíbenějších německých značek s.Oliver je synonymem pro klasický styl, eleganci a perfektní střihy. Svou precizností vyvolá ve vašem okolí dojem, že si necháváte šít oblečení na míru.

Wrangler, symbol rodea

 

Legendární wranglerky jsou džíny, které znají celé generace lidí všude na světě. Jejich největší předností je především kvalitní a pevný materiál, který jen tak nepodlehne zubu času ani častému praní. 

Stoletá Lee

Značce Lee je více než 100 let. Ale její modely do starého železa rozhodně nepatří, naopak je známá svým novátorským přístupem k oblékání a stojí za řadou ikonických módních trendů. I letos přináší vedle tradičních střihů několik horkých novinek.

Lerros (nejen) pro pány

Až do roku 2013 byla značka Lerros vyhrazená pánům, nyní už obléká též dámy. A vás okouzlí opravdu precizním zpracováním a klasickým pojetím módy a trendů.

Nezapomeňte vždy u pokladny předložit svou kartu Globus Bonus, pouze tak vám můžeme odečíst 5% slevu na veškeré zboží. Tuto slevu nelze kombinovat se slevovým kuponem na celý nákup a narozeninovým kuponem.

5% sleva platí ve všech Fashion Store s výjimkou Globus Praha Černý Most, kde Fashion Store není.

Prohlédněte si nabídku Mimi Klubu

Prohlédněte si
nabídku Mimi Klubu

Desítky zvýhodněných produktů pro rodiny s dětmi do 3 let. Mimi klub je součástí Globus Bonus programu.

Šetřete čas při nakupování

Šetřete čas
při nakupování

Služba Scan&Go vám usnadní, zpřehlední a urychlí nakupování ve vybraných hypermarketech Globus.