5% sleva ve Fashion Store až do 15. 11. 2016!

S kartou Globus Bonus máte od srpna 5% slevu na veškeré zboží z našich Fashion Store, které najdete v prodejní zóně před pokladnami.

 Fashion Store

Jak slevy využít?

Při placení předložte vaši kartu Globus Bonus a sleva vám bude okamžitě odečtena. Slevu můžete využít na novinky v kolekci i na již zlevněné kousky.

Dejte vyniknout opálení z letní dovolené díky nové košili nebo si vyberte stylové sako svému partnerovi či partnerce. Objevte s námi nejnovější podzimní trendy roku 2016. Naši věrní zákazníci, členové programu Globus Bonus, získávají až do 15.listopadu slevu 5% na jakékoliv zboží ve Fashion Store. Nezapomeňte předložit vaši kartu Globus Bonus.

Ležérní podzim 2016

Volnost, to je heslo letošního podzimu. Širší džíny, košile, saka i kabáty. Pamatujete si Melanie Griffith ve filmu Podniková dívka z roku 1988? Právě to je inspirace letošního podzimu. Neváhejte zvolit kalhoty s vysokým pasem a volnými nohavicemi, které budou lichotit vašim nohám. Opticky je prodlouží a splývavá látka spolehlivě zakryje případné nedostatky. Pokud to počasí dovolí, ohrňte kalhoty těsně nad kotníky a vyražte v obuvi bez ponožek.

Volné, nebo také oversized střihy se znovu prosazují i u svršků. Vyberte si ten pravý pro vás. Věnujte pozornost zejména ramenním partiím, ve kterých by vám košile nebo sako měly dokonale padnout.

Volba barev vždy podléhá vkusu. Letošním módním trendům vévodí syté a plné barvy, bez potisků a vzorů. Chybu neuděláte s bílou, černou, jahodovou červenou, námořnickou modrou a lahvovou zelenou.

Prohlédněte si nabídku Mimi Klubu

Prohlédněte si
nabídku Mimi Klubu

Desítky zvýhodněných produktů pro rodiny s dětmi do 3 let. Mimi klub je součástí Globus Bonus programu.

Šetřete čas při nakupování

Šetřete čas
při nakupování

Služba Scan&Go vám usnadní, zpřehlední a urychlí nakupování ve vybraných hypermarketech Globus.